sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Olin(ko) kiltti?

Tänä vuonna pukki toi lahjoja määrällisesti vähän, mutta sitäkin mieluisempia (ehkä saarna lahjojen turhuudesta vihdoinkin alkaa pureutua jästeimpienkin tajuntaan). Uusinta Harry Potteria en saanut vaikka olisin halunnut.

Mutta sain muita hyviä kirjoja mukavan pinon: Esko Valtaojan uusiman kirjan (nyt on koossa koko faktaa kansalle kirjasarja, tieteellinen puoli jää edelleen lukematta kuten aivokirurgiaa edistyneille, jonka kuvittelen olevan jossain lääketieteellisessä kirjastossa, Miekkamyrsky 1 (uusintakierros odottaa), keittokirjat venäläinen keittiö ja piparkakkukirja (selailtu on ja ekasta löytyi monta kivaa ohjetta toteutettavaksi ja muutama ei-koskaan-meidän-ruokapöydässä (maksa-kirsikka-piirakka) ja kuopus saa valita ensi jouluna piparkakkutaloprojektin lahjakirjan mukaan (muumitaloa päästään rakentamaan esikyselyn perusteella).

Essien alus- ja päällyslakkaa kynsiin (todella tarpeeseen), velourhousut kotoiluun (vaalenpunaiset ja myyrän väriset=täydelliset), vintagetyylisen yksilöllisen rintakrossin ja Nokian Lumian (jota en vielä osaa käyttää)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti