torstai 20. helmikuuta 2014

Harmaata kirjoneuletta jalkojen suojaksi



Olen aika seköpäinen neuloja, sillä jo elämäni toisissa sukissa (kuvassa ylin) yhdistelen eri ohjeita toisiinsa ja muuttaen alkuperäisiä ohjeita. Tosin jouduin ensimmäisen sukan purkamaan kun uskoin "ammattineulojaa" silmukkamääristä. Kirjoneulesukan kuvion ja pituudet otin Drops designin sivulta, jossa on todella paljon ilmaisia ohjeita ja ensi kerralla haen ohjeen mukaiset langat. ;) Ohjeet kävivät yllättävästi yksiin vaikka neuloin ohjetta (Drops Karisma) täysin ohjeen mukaan paksummasta langasta (7 veljestä). Joissakin blogeissa olen nähnyt että käytetään DK:n sijaan Novitan Nallea. Sukan kantapääkavennukset ja kiilakavennukset tein Novitan ohjeella, kun en jaksanut opetella uutta tekniikkaa.

Sukat muistuttaa mukavasti kummitädin neulomia norjalaisia villasukkia (alin sukka), jotka yleensä ovat harmaavalkoisia ja minulla on häälahjaksi saatu harmaavalkoinen norjalainen villapaita, jota tänä lauhana talvena on tullut käytetyksi aivan liian vähän.

Kuopus muuten käyttää kummitädin sukkia nyt ja ylimmät neuloin odottamaan ensi syksyä vaikka niissä ei ole kovin paljon kasvuvaraa. Käsialakin on parantunut niistä ensimmäisistä sukista. =)


Ohje: Yhdistetty Drops design ja Novitan Näin neulot sukan.
Puikot: 3 sukkapuikot
Lanka: 7 veljestä graffitin harmaa ja luonnonvalkoinen
Tunnelma: kiva ja helppo
Opin uutta: kirjoneule ja vahvistettu kantapää


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti