tiistai 16. joulukuuta 2014

Vihreät riippuvat korvakorut ja rannekoru

Tein itselleni jouluksi kimaltelevan asustesetin: korvakorut ja rannekorun. Korvakoruihin löysin helpohkon helmien pujottelumallin Pinterestistä.

Pujottelin Preciosan helmet 0,3 mm koruvaijeriin ja päättelin vaijerin päät puristushelmillä, joista ei tullut kovinkaan siistit, koska alkuperäisenä ajatuksena helmiosa oli tarkoitus ripustaa nappikorvakoruun, joka olisi peittänyt puristushelmet. Sen sijaan laoitoin ne tavallisiin hopeisiin koukkuihin. Vaijeri myös näkyy osittain helmien välista, vaikka yritin kiristää helmiketjua niin paljon kun sain.


Rannekoru on koottu 0,8 mm koruvaijeriin ja lukkona on hopeinen salpalukko. Lukon päissä on pari antiikinhopeista tynnyrihelmeä vanhasta jo puretusta korustani. Vaijeri on hieman liian paksu rannekoruun, joka ei taivu kauniisti vaijerin jäykkyyden vuoksi. Lisäksi koru on hieman liian pitkä ranteeseeni (vaijerin pituus silmukoineen on noin 22 cm).

Rannekorun mattapintaiset tummanvihreät helmet ovat Preciosan joulusekoituksesta, pienet välihelmet (4 mm) ovat Preciosan värisekoituksesta ja hopeiset välihelmet, vihreät (Period) fasettihiotut Preciosan (10 mm)  ja vihreät (Emerald AB)(6 mm) lasihelmet. Varsinkin jälkimmäisissä helmissä on kaunis monivärinen hehku. Samoja helmiä käytin korvakoruissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti