torstai 21. marraskuuta 2013

Uusi laukku

Rakastan Chanelin klassikkolaukkujen ulkonäköä, mutta hinnat ovat aivan järjettömiä (esim. Theodora myy käytettyä laukkua hintaan 2 950 €). Toisaalta, jos on rahaa kuin roskaa niin voisi sen hullumminkin tuhlata vaikka kenkiin, joissa ei voi kävellä tai uimapukuun, jossa ei voi uida. Noihin hintoihin aitoa laukkua voi verrata kahvikupin hintaan paikallisessa kahvilassa.

Löysin oman "Channelini" Pelastusarmeijan kirpputorilta. Hintapyyntö oli kirpsakka 4,90 €, mutta laukun ulkonäkö oli niin suloinen (kultaiset ykstyiskohdat) ja olkahihna ylöttyi olan yli (crossbody) niin oli myyty. Lisäksi sain 15% alennuksen kun ostin tuotteita yli kymmenellä eurolla, mukaan tarttui kotimainen villahaalari kuopukselle 6,90 €. Taidan olla maailman ainoa ihminen jolla on alennuskortti myös kirpparille.



Kuvassa näkyvät vaatteet ovat muutoin kirpparilta (neuleliivi Zara, farkut Only ja paita Peppercorn, laukussa ei ollut tietoja valmistajasta) paitsi paita on saatu siskolta ja kengät on ostettu vuoden 2010 Kenkameklarin alesta, jossa oli osta 2 maksa 1, joten oikeastaan bootsien hinnaksi olisi jäänyt 15 €. Toisina kenkinä ostin silloin harmaat mokkapintaiset saappaat, joita käytän vain juhlissa korkeiden korkojen vuoksi, mutta bootseja olen käyttänyt kesälläkin mekkojen kanssa.

Olen myös XL-kokoa, jos joku ihmettelee muhevaa naisvartaloani. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti